Мобилен телефон
+86-18934310313
Јавете ни се
+86-757-22629089
Брз одговор
[email protected]
  • Дома
  • Пумпа за топлина од воздух до вода

Пумпа за топлина од воздух до вода

  • Вклучена пумпа за топлина ЕВИ

    ✦ Продолжен работен опсег до -35 ° C амбиент (низок тип на амбиент) ✦ 5 режими: само греење, греење + DHW, само ладење, ладење + топла вода, Само DHW ✦ Ниски трошоци за работење и висока ефикасност ✦ Долг век на траење и отпорен на корозија композитен ормар се издржува до тешка клима ✦ Познатиот компресор обезбедува извонредни перформанси и издржливост
  • Топлинска пумпа за инвертер DC

    ✦ Продолжен работен опсег до -35 ° C амбиент (низок тип на амбиент) ✦ 5 режими: само греење, греење + DHW, само ладење, ладење + топла вода, Само DHW ✦ Ниски трошоци за работа и висока ефикасност ✦ Долготраен и отпорен на корозија композитен ормар се издржува до тешка клима ✦ Познатиот компресор обезбедува извонредни перформанси и издржливост ✦ LCD екран на допир со функција за само-дијагностичко управување ostic Со контролен излез за тропоен вентил ✦ Лесна работа и едноставна инсталација
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
НА
ЛИНИЈА
ИСТРАУВАЕ СЕГА