Мобилен телефон
+86-18934310313
Јавете ни се
+86-757-22629089
Брз одговор
[email protected]
  • Дома
  • Подот наизменична струја

Подот наизменична струја

  • 24K 48K 60K Подот наизменична струја

    Со напредна технологија и Р.&D капацитет, Blueway има добиено повеќе од 20 патенти и да стане еден од водечките производители на HVAC во Кина. во меѓу време, 70% на производите Blueway се извезени на прекуокеанските пазари, вклучувајќи ја и Австралија, Европа, Северна Америка, среден Исток, Јужна Африка, South America and obtained worldwide recognition.…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
НА
ЛИНИЈА
ИСТРАУВАЕ СЕГА