Мобилен телефон
+86-18934310313
Јавете ни се
+86-757-22629089
Брз одговор
[email protected]
  • Дома
  • Машина за пакување

Машина за пакување

  • Automatic Packing Machine

      1. Automatic vertical form fill seal machine ● Vertical form fill seal machine ● High speed vertical form fill seal machine (two servo-driven) ● Special model for short height solution 2. Conveyor system and related products ● Vibration feeder ● Bucket conveyor ● Acclivitous conveyor ● Fastback conveyor…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
НА
ЛИНИЈА
ИСТРАУВАЕ СЕГА