Celular
+86-18934310313
Na Thirrni
+86-757-22629089
Përgjigje e shpejtë
sales08@bluewayhp.com

Seritë e kondicionerit

Prodhuesi dhe eksperti i kursimit të energjisë HVAC

29 vite

EKSPERIENCA HVAC

20 milion +

VOLUMI I eksportit

1000 +

PARTNERT E BIZNESIT

29 vit +

EKSPERIENCA

20 milion +

VOLUMI I eksportit

1000 +

PARTNERT E BIZNESIT

Partnerët tanë të Biznesit

Kualifikimi i ndërmarrjes

Projektet inxhinierike

ON
LINJË
HULUMTIMI TANI