Celular
+86-18934310313
Na Thirrni
+86-757-22629089
Përgjigje e shpejtë
sales08@bluewayhp.com
More Language
  • shtëpi
  • Pompë e nxehtit të ajrit në ujë

Pompë e nxehtit të ajrit në ujë

  • On Off EVI Heat Pump

    Range Diapazoni i zgjeruar i punës deri në -35 ° C të ambientit (lloji i ulët i ambientit) ✦ 5 mënyrat: vetëm ngrohje, ngrohje + DHW, vetëm ftohje, ftohje + ujë të nxehtë, Vetëm DHW costs Kosto të ulëta pune dhe efikasitet të lartë cabinet Kabineti i përbërë nga jetëgjatësia dhe korrozioni qëndron deri në klimë të ashpër severe Kompresori i famshëm siguron performancë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme
  • Pompa e nxehtësisë inverter DC

    Range Diapazoni i zgjeruar i punës deri në -35 ° C të ambientit (lloji i ulët i ambientit) ✦ 5 mënyrat: vetëm ngrohje, ngrohje + DHW, vetëm ftohje, ftohje + ujë të nxehtë, Vetëm DHW costs Kosto të ulëta pune dhe efikasitet të lartë cabinet Kabineti i përbërë nga jetëgjatësia dhe rezistenca ndaj korrozionit qëndron në klimë të rëndë ✦ Kompresori i famshëm siguron performancë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme ✦ Ekran me prekje LCD me funksion të kontrollit vetë-diagnostikues ✦ Me dalje kontrolli për valvul trekahëshe Operation Funksionim i thjeshtë dhe instalim i thjeshtë
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI
top