Celular
+86-18934310313
Na Thirrni
+86-757-22629089
Përgjigje e shpejtë
sales08@bluewayhp.com

chiller

  • Ftohës me ujë të ftohur në ajër

    Design Projektim tropikal për një temperaturë maksimale të ambientit të punës prej 53 ° C ♦ Kompresor me efikasitet të lartë, tropikale për kushte të larta të ambientit refrige Ftohës ekologjik pa CFC R410a, pa shterim të ozonit control Kontrollues dixhital i bazuar në mikroprocesor me ndërfaqen e përdoruesit LCD & Ndërfaqja RS485 exchan Këmbyesi i nxehtësisë me efikasitet të lartë termik, temperaturë e lartë e punës &...
  • Mini ftohës uji i ftohur me ajër

    Ress Kompresor i famshëm për kapacitet të fortë ftohës dhe performancë të besueshme në rajonin tropikal. Des Tehe tifozë axial të bëra prej alumini. ✦ Nuk ka rrezik potencial të ndotjes së ujit të pijshëm. Glass Rreshtuar qelqi i klasës së ushqimit (veshur me porcelan) rezervuari i brendshëm për sigurinë e ujit (TYRE 304 rezervuari i brendshëm është opsional). Out Dalje e rregullueshme
  • Ftohtë lëvizës me ftohje modulare me ajër

1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI