Celular
+86-18934310313
Na Thirrni
+86-757-22629089
Përgjigje e shpejtë
sales08@bluewayhp.com

Makinë paketimi

  • Makinë automatike e paketimit

      1. Makinë vulë mbushëse e formës vertikale automatike machine Makinë vulë mbushëse formë vertikale Makinë vulë mbushëse me formë vertikale me shpejtësi të lartë (dy të drejtuar nga ndihmës) Model Modeli special për tretësirë ​​me lartësi të shkurtër 2. Sistemi transportues dhe produktet e lidhura me të ● Ushqyes dridhjesh con Transportues kovë con Transportues akliviv ● Transportues fastback
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI