Celular
+86-18934310313
Na Thirrni
+86-757-22629089
Përgjigje e shpejtë
sales08@bluewayhp.com

AC portative

  • 7K 9K 12K AC Portable

    ● Kapaciteti: 7000K BTU-12000BTU ● Ftohës: Funksioni R290 ● EER Klasa A: 3 në 1 Ftohja, Fan, Dehumidifikimi comp Kompresori rrotullues ● Me telekomandë ● Rrotullat për lëvizshmëri të lehtë ● Dizajn i thjeshtë dhe i shkëlqyeshëm i shikimit performance Performancë e qëndrueshme e punës dhe e besueshme ● Kanal i shkarkimit të ajrit + Bordi i mbylljes së dritares ● Opsion: WiFi inteligjent & Kontroll zëri Alexa Me teknologji të përparuar dhe
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI